Nálunk minden falat helyben, kézzel és hatalmas odafigyeléssel készül. Kizárólag természetes, minőségi és ahol lehet, helyi termelők alapanyagait használjuk. Naponta, frissen készítjük minden termékünket: a kenyereket és a péksüteményeket, a süteményeket és a tortákat, a salátákat és a szendvicseket, még a töltelékeket és a krémeket is.

Pékáru

„Ahol kifli van, ott kenyér is van.”

És minden is van, ami pékáru. Tiszteljük a hagyományokat, és rajongunk a változatos ízekért. Azért kelünk fel minden nap kora hajnalban, hogy a frissen sütött kovászos és vadkovászos kenyerekkel, sodort vajas kiflikkel, egy jó kávéhoz dukáló ropogós kakaós csigával régi emlékeket idézhess fel és új ízeket kóstolhass meg.

Fontosnak tartjuk a változatosságot, és kedveljük a meglepő újításokat is. Állandó kínálatunk mellett polcainkon mindig találsz új és szezonális finomságokat.

Kávé és frissítők

“Ahol kávé van, ott élet is van.”

Mert szerintünk nemcsak a kávé a fontos, hanem a rituálé is. A gondosan válogatott és pörkölt kávészemek, gyümölcsös limonádék, házi szörpök, teák, és jéghideg habzóborok mellett az Andriska otthont ad a fontos találkozásoknak, napindító beszélgetéseknek és emlékezetes történeteknek

Reggeli szendvicsek, édes finomságok

“Ahol reggeli nincs, ott bocsánat sincs.”

Mi legalábbis elég paprikásak vagyunk, amíg nem jutunk hozzá az első falatokhoz. Ezért már hajnalban befűtjük a kemencéket, és megsütjük az első péksüteményeket a koránkelők számára. Persze azok sem maradnak le semmiről, akiknek a reggel csak később kezdődik. Többféle vagány szendvicset készítünk, kedvenc receptjeink alapján pedig friss házi süteményeket és tortákat is sütünk.