Pékbisztró
Török András - Andriska
Az ételek iránti rajongásom tinédzser koromban kezdődött, amikor csillapíthatatlan étvágyam miatt saját kézbe vettem a rántott csirkecombok elkészítését. A mosogatóba fojtott, kezdeti próbálkozások után egyre szívesebben töltöttem időt a konyhában, ahova először a családom, később barátaim is velem tartottak.
Később a családi hagyományokat követve másfél évtizedet töltöttem jogi és banki finanszírózói területen, ám egyre csak emésztett a gondolat: rossz helyen ülök. Úgy döntöttem, hogy az életem a szenvedélyemnek szentelem, hogy ételt kínáljak, élményt és jó emlékeket teremtsek másoknak. Az Andriska Pékbisztró egy sokéves álom megvalósulása, ahol a sütés, a főzés és a vendéglátás szeretetét ötvözhetem.
Az álmomat szerencsére követte a családom is. Feleségemmel, Zsófival a Káli-medencében találkoztunk, itt házasodtunk össze, és évek óta együtt ábrándozunk arról, hogy itt élhessünk. Zsófi sokéves londoni és barcelonai munkái, valamint egy sikeres hazai non-profit vállalkozás alapítása után döntött úgy, hogy mostantól idejét és tapasztalatát az Andriska Pékbisztró elindításának és működtetésének szenteli.
Két kisgyerekünk pedig már most a legnagyobb kritikusunk kenyér- és kiflikóstolás terén.
Pékbisztró
A csapat
Az Andriska csapatát tapasztalt szakemberek alkotják, akik az ország több pontjáról követtek minket a Káli medencébe.

Török András, Andriska

Major Zsófi, Pékné

Tukacs Roland

Tukacs Norbert
